Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ζουν τον έρωτά τους! Μετά την ολοκλήρωση του «Survivor» οι δυο τους απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στα ελληνικά νησιά. Σε ένα διάλειμμα από τις διακοπές του, το ζευγάρι φωτογραφίζεται πρώτη φορά μαζί για το περιοδικό «OK!» και αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από τη σχέση του, που ξεκίνησε από μια φιλική γνωριμία και εξελίχθηκε σε έναν φλογερό έρωτα.

Όταν ο Στάθης Σχίζας ρωτήθηκε για το αν έκανε ο ίδιος τη πρώτη κίνηση, δήλωσε: «Φυσικά. Είδα φως και μπήκα την κατάλληλη στιγμή. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα αλλά δεν της έδειξα το ενδιαφέρον μου τότε γιατί ήταν σε σχέση και ήθελα να είμαι κύριος. Δεν ήθελα να νομίζει ότι είμαι κανένας πέφτουλας. Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν φίλοι και στα social media, οπότε παρακολουθούσα τη ζωή και την εξέλιξή της. Παράλληλα ρωτούσα πάντα την κοινή μας φίλη για την Αλεξάνδρα και περίμενα. Έλεγα «πού θα πάει. Αν χωρίσει κάποια στιγμή, θα κάνω κίνηση»

Όταν έμαθε ότι η Αλεξάνδρα παντρεύτηκε, ο Στάθης δήλωσε: «Εκεί έπαθα ένα μικρό σοκ γιατί είπα “το χάσαμε το κορίτσι”. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχασα την πίστη μου. Για να καταλάβεις, όταν τη γνώρισα για πρώτη φορά, γύρισα και είπα στην κοινή μας φίλη “αυτή μια μέρα θα γίνει η κοπέλα μου”. Μου απάντησε “παιδί μου, είσαι τρελό;” και αποκρίθηκα “τετρακόσια τα έχω. Θα το δεις”. Η Αλεξάνδρα προχωρούσε στη ζωή της, παντρεύτηκε με τον άνθρωπο που ήταν μαζί (σ.σ. τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο) και εγώ λίγο την άκουσα. Σκεφτόμουν ότι τώρα μπορεί να κάνει κι ένα παιδί. Κάτι όμως μέσα μου μου έλεγε “όχι, Στάθη, εκεί εσύ”. Μέχρι που έμαθα ότι χώρισε»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!