Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» και αποκάλυψε τα πάντα γύρω από τη νίκη του στο Survivor, αλλά και την επιλογή του να δωρίσει το μισό χρηματικό έπαθλο σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. 

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Στην πρώτη αίτηση υπήρχε γραπτώς το τι θα κάνω με το έπαθλο. Την αίτηση την παίρνει η παραγωγή και δεν δημοσιοποιείται. Μέσα στο παιχνίδι δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Το είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν το είπα σε κανέναν γιατί δεν ήθελα σε ενδεχόμενο νίκης μου να θεωρηθεί ότι χειραγώγησα τον κόσμο ή εκμεταλλεύτηκα αυτά τα παιδιά, που για εμένα είναι οι μεγαλύτεροι ήρωες του κόσμου. Όταν θέλεις να κάνεις καλό, το κάνεις αθόρυβα. Δεν χρειάζεται να το κάνεις με φασαρία»

Στη συνέχεια, ο Στάθης Σχίζας μίλησε και για τις πρώτες μέρες μετά τη νίκη του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον. Το μυαλό μου ήταν σε άλλους ρυθμούς. Ηρεμία, ζούγκλα, πουλάκια, ησυχία. Μπήκα στην κανονικότητα, που είναι μια παράνοια για έναν άνθρωπο που ήταν τόσους μήνες στο Survivor. Ο κόσμος έξω μου μιλούσε, με έβγαζαν φωτογραφίες, σταματούσαν στα φανάρια. Για εμένα αυτό ήταν πρωτόγνωρο. Μου μιλούσε κόσμος και νόμιζα ότι από κάπου τους ήξερα και δεν τους θυμόμουν. Αλλά τελικά δεν τους ήξερα. Ήταν περίεργο»
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!