Στάη, Ακρίτα και άλλοι στο Παλλάς για να δούνε το πιο εκρηκτικό χορευτικό ζευγάρι της εποχής μας!

Στάη, Ακρίτα και άλλοι στο Παλλάς για να δούνε το πιο εκρηκτικό χορευτικό ζευγάρι της εποχής μας!

Δύο από τους μεγαλύτερους κλασικούς χορευτές του κόσμου επιτέλους μαζί και μάλιστα σε μια παράσταση σύγχρονου χορού. Με την υπογραφή της Μέκκας του είδους, του περίφημου Sadler’s Wells, σε χορογραφία των Sidi Larbi Cherkaoui, Russell Maliphant και Arthur Pita.

Ο λόγος για την Natalia Osipova και τον Sergei Polunin το πιο εκρηκτικό χορευτικό ζευγάρι της εποχής μας (ζευγάρι και στη ζωή), οι οποίοι χθες το βράδυ παρουσίασαν την παράστασή τους στο αθηναϊκό κοινό.

Στο Παλλάς βρέθηκαν όπως θα δείτε και παρακάτω η Έλλη Στάη, η Έλενα Ακρίτα με την μητέρα της,Σύλβα, η Τένια Μακρή και ο Γιώργος Μητσικώστας.


Η Ναταλία Οσίποβα, χαρακτηρίστηκε ως μία από τις κορυφαίες Ζιζέλ -του ομώνυμου μπαλέτου- και Οντέτ -της Λίμνης των Κύκνων- όλων των εποχών. Το πρώην μεγάλο αστέρι των Μπολσόι που συνεχίζει πλέον την τεράστια καριέρα της χορεύοντας όλους τους κορυφαίους ρόλους του κλασικού ρεπερτορίου στο American Ballet Theatre, στο Royal Ballet, στη Σκάλα του Μιλάνου, σε όλα τα μεγάλα θέατρα διεθνώς.Από την άλλη, ο Sergei Polunin. Ο νέος Rudolf Nureyev, το τρομερό παιδί της χορευτικής σκηνής, ο νεότερος πρώτος χορευτής στην ιστορία της Covent Garden, ο επίτιμος προσκεκλημένος των Μπολσόι με τα αμέτρητα βραβεία: Χρυσό μετάλλειο και βραβείο κοινού στο Grand Prize της Λωζάνης αλλά και της Αμερικής, καλύτερου χορευτή στην Αγγλία (2007,2011), Ψυχή του χορού από το περιοδικό «Ballet» (2014). Το ταλέντο του όμως είναι πολυδιάστατο: πριν δύο χρόνια, έλαβε μέρος στο μουσικό βίντεο «Take me to Church» του Hozier, με περισσότερες από 15.000.000 προβολές στο youtube.Scroll To Top