Σταμάτη κατά Σπυροπούλου: «Kόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Από εμένα που είμαι μισθωτή ζητάς 500.000;»

Σταμάτη κατά Σπυροπούλου: «Kόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Από εμένα που είμαι μισθωτή ζητάς 500.000;»

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν το πρωί της Πέμπτης η Σάσα Σταμάτη, η οποία επέστρεψε στην εκπομπή έναν περίπου χρόνο μετά την αποχώρησή της και μίλησε μεταξύ άλλων για τη δικαστική κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου.

Η Σάσα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που θα είναι και εκείνη στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό με τη δημοσιογράφο:«Το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ότι θα παρουσιάσει η Κωνσταντίνα το My Style Rocks, ακούγεται… Δε θα άλλαζε κάτι στα σχόλιά μου γιατί εγώ Φαίη μου δεν ξεχνάω που ήμασταν εδώ στο Πρωινό και μου λέει ο Λιάγκας που ήταν στον καναπέ “Έλα λίγο Σάσα” και πάω και μου δείχνει την αγωγή και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!

Δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό, κατάλαβες; Από εμένα που είμαι μισθωτή ζητάς 500.000 ευρώ και από τον Γιώργο; Μου έχει μείνει μέσα μου, αλλά δεν βγάζω απωθημένα… ούτε έχω καμία εμμονή. Της δίνεται μία ευκαιρία και μακάρι να τα πάει καλά. Δεν ξεχνώ αυτό που έζησα όμως και αθωώθηκα… Δε θα κάνω ίντριγκα για να πουλήσω»!

Και η Φαίη Σκορδά είπε: «Όλοι μας κοντέψαμε να πάθουμε εγκεφαλικό. Ξυπνούσε η Σάσα και κοιμόταν και έλεγε “αν γίνει κάτι τι θα κάνω; Το σπίτι μου στη Μάνδρα δεν κοστίζει τόσο”»!


Scroll To Top