Η Αναστασία Παντούση απάντησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend την Κυριακή (02/10) στην ατάκα που είπε την προηγούμενη εβδομάδα η Σταματίνα Τσιμτσιλή «πρέπει να χαλαρώσει λίγο με την προσωπική της ζωή».

«Δεν μπορώ ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, να συνηθίσω τις συνεντεύξεις. Δεν είναι άμυνα η στάση αυτή. Επειδή είδα το απόσπασμα, ειλικρινά η γυναίκα δεν είπε κάτι, είπε απλά πως έγινε ένας ντόρος και ας χαλαρώσω με την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω την ανάγκη να πρέπει να ανακοινώσω ή να πω, “Ναι είμαι εκεί και είμαι καλά” και να μην είμαι, αλλά από την άλλη δεν έχω να κρύψω και κάτι», ανέφερε η Αναστασία Παντούση.

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλησε να λύσει μια και καλή την παρεξήγηση, εξηγώντας στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας: «Θέλω να πω, έβλεπα την Αναστασία Παντούση και στη συνέντευξη της στο Open Weekend και ήταν πολύ ειλικρινής και γλυκιά. Και την έβλεπα στο Κόκκινο Ποτάμι και είναι τόσο ταλαντούχα.

Και θέλω να πω με αφορμή την ερώτηση που της έγινε για τα προσωπικά της και το σχόλιο που είχα κάνει εγώ, ότι ευτυχώς που η Αναστασία Παντούση έτυχε να δει το απόσπασμα. Γιατί έτσι όπως της τέθηκε το ερώτημα, ειδικά από τον Λάμπρο, ήταν στο όριο να την τσιγκλήσει. Και το λέω αυτό γιατί εκείνη την ημέρα είδα στα sites τίτλους “ας χαλαρώσει η Παντούση”. Έλεγα “είπα κάτι τόσο βαρύ και δεν το κατάλαβα;” Γιατί συνήθως έχω συνείδηση του τι λέω.

Αλλά όντως αν έμπαινες να δεις το απόσπασμα φαινόταν ότι είπα ότι μια ταλαντούχα γυναίκα όπως είναι η Αναστασία μπορεί να είναι και ευτυχισμένη στα προσωπικά της. Και νομίζω ότι και η ίδια αυτό είπε. Είσαι μια κούκλα και απευθύνω request στην Γκαγκάκη να τη φιλοξενήσουμε και εδώ. Απλά ένιωσα την ανάγκη να το πω και χαίρομαι».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!