Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε σήμερα τους τηλεθεατές του «Happy Day» και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν!

Η παρουσιάστρια του Alpha λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή για φέτος έκανε τον δικό της απολογισμό, αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ με μεγάλη συγκίνηση αποκάλυψε ότι παρά τις προτάσεις που είχε επέλεξε να συνεχίσει με το Happy Day.

«Θέλω να πω ότι το μεγάλο ευχαριστώ είναι για εσάς! Γιατί εσείς μας επιλέγετε εδώ και δέκα χρόνια, εσείς μας βάζετε στο σπίτι σας, εσείς μας θέλετε για πρωινή σας παρέα. Κι αυτό είναι μεγάλη τιμή και χαρά. Δεν μου αρέσει να μιλάω συχνά για νούμερα τηλεθέασης αλλά επειδή πέρσι πήρα τα συνολικά της σεζόν, είμαστε για ακόμη μια χρονιά έχουμε την πρώτη θέση στην καρδιά σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας υπόσχομαι ότι του χρόνου που θα είμαι εδώ με την παρέα μου θα κάνω τα πάντα για να είμαι η καλύτερη παρέα μαζί με όλο το team» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Κάθε χρόνο λέω δεν θα συγκινηθώ, θα χαμογελάω αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι που δεν φοβόμαστε τα συναισθήματά μας εγώ το αγαπώ αυτό που κάνω και το αγαπώ το Happy Day και φέτος επειδή βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι – ίσως να διαβάσατε και κάποια πράγματα – και να πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις, θέλω να σας πω ότι επέλεξα να μείνω εδώ, γιατί άκουσα την καρδιά μου. Γιατί αυτό που έχουμε δέκα χρόνια τώρα δεν το αλλάζω, με τίποτα. Αλήθεια σας το λέω» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε έναν προς έναν όλους τους συνεργάτες της στο Happy Day.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!