Ο Δήμος Βερύκιος επανέφερε το πρωί της Τετάρτης το θέμα της επίσκεψης της Ελένης Μενεγάκη στη Βαρβάκειο Αγορά και τις αντιδράσεις που προέκυψαν από τον κόσμο λόγω της αλλαγής δήμου που έκανε.

«Αν θες να πας από τα Μελίσσια στη ψαραγορά να μην σου βγάζουν τα μάτια τα τρολς. Καλημέρα στην Ελένη» είπε ο Δήμος Βερύκιος.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έσπευσε να πει για άλλη μια φορά τη γνώμη της: «Εκτονώνουμε την έντασή μας σε πράγματα άνευ ουσίας. Απλά δυστυχώς ή ευτυχώς, οι άνθρωποι που εκτίθενται δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει να ‘ναι πιο προσεκτικοί στο τι προβάλλουν. Γιατί όλοι έχουν παρεκκλίνει λιγότερο ή περισσότερο, απλά δεν χρειάζεται… Η Ελένη που έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης από διάφορους, επειδή τυχαίνει να το θυμάμαι από πέρσι που ήμασταν εδώ παρέα στον Alpha, και φοβήθηκε πολύ, και δεν πήγε πουθενά, και τηρούσε πολύ αυστηρά τα μέτρα και είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ των κανόνων και το απαιτεί και από τους γύρω της. Δεν είναι δηλαδή, καμία που ψάχνει το παραθυράκι να σπάσει την καραντίνα. Ελένη, καλημέρα, τα φιλιά μας».

«Συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της», κατέληξε ο Δήμος Βερύκιος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!