Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της σχολίασε τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την απόφαση όλης της ομάδας της εκπομπής να μην ασχοληθούν με το θέμα καθώς υπάρχει ένα παιδί στη μέση και δεν θέλει στο μέλλον να δει πράγματα στο διαδίκτυο πράγματα που θα το πληγώσουν.

«Σίγουρα έχετε παρακολουθήσει μια δικαστική διένεξη που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του. Εμείς αποφασίσαμε πολύ συνειδητά να απέχουμε από αυτή την κουβέντα γιατί οι δυο πλευρές θα συγκρουστούν όπως όλα δείχνουν στα δικαστήρια και υπάρχει και ένα παιδάκι και καλό είναι επειδή τα γραπτά και οι κασέτες μένουν και η εκπομπή ανεβαίνει και στο διαδίκτυο και στο μέλλον μπορεί οι δυο πλευρές με κάποιο τρόπο να συμβιβαστούν, να μην υπάρχουν πράγματα που θα το στεναχωρήσουν και θα το πληγώσουν. Ευχόμαστε πραγματικά για την ψυχή αυτού του παιδιού και την ανατροφή του να υπάρξει μια λύση» σχολίασε η Σταματίνα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!