Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήμουν καλεσμένη σε εκπομπή της Στάη και εκείνη ούτε να με χαιρετήσει…»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήμουν καλεσμένη σε εκπομπή της Στάη και εκείνη ούτε να με χαιρετήσει…»

 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία  αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε φύγει από εκπομπή που παρουσίαζε η Άννα Δρούζα, επειδή αισθάνθηκε άβολα.

Με αφορμή αυτό η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την τηλεοπτική συνύπαρξη της με την Έλλη Στάη, κατά τη διάρκεια μιας εκλογικής βραδιάς.

«Έχει τύχει να βρεθώ κάποια στιγμή ως καλεσμένη στην εκλογική βραδιά που παρουσίαζε η Έλλη Στάη εδώ στον Alpha. Στην αρχή ούτε να με χαιρετήσει. Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος η κυρία Στάη. Στην πορεία της βραδιάς, όμως, όταν είδε ότι είχα άποψη, ότι ήμουν ευγενής και αξιοπρεπής, με κοίταζε στα μάτια κι όταν μιλούσε ήταν σαν να απευθυνόταν σε μένα. Φεύγοντας από το στούντιο, αυτό το συναίσθημα που είχα στην αρχή “τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ;” γύρισε κι έκανε στροφή 180 μοιρών. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε από την αρχή πολύ δυναμική, ήξερε ποια είναι, μπορεί να είπε “τι μου την φέρατε αυτήν εδώ από το lifestyle;”, ιδιαίτερα επιφυλακτική, “την έφερε ο σταθμός επειδή ήθελε να την προωθήσει”. Στην πορεία, όμως, είχε το σθένος και τη θέληση να γυρίσει όλο αυτό το κλίμα», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή σοκάροντας τους συνεργάτες της.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top