Τους τηλεθεατές του «Happy Day» αποχαιρέτησε το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ανανέωσε το ραντεβού της από Σεπτέμβρη.Η παρουσιάστρια μία μέρα μετά το φινάλε μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΙ και αποκάλυψε πως επιθυμεί να συνεχίσει με την ίδια ομάδα καθώς δεν αγαπά τις αλλαγές.

«Επειδή έχουμε δεθεί πολύ σαν παρέα, περνάμε καλά, γελάμε, ήταν λίγο σαν πενταήμερη η τελευταία εκπομπή όπου υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός. Το διασκεδάσαμε, βραχήκαμε, μπουγελωθήκαμε, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, τα κάναμε όλα! Η χρονιά ήταν πολύ γεμάτη, πολύ έντονη αλλά μου αφήνει πολύ όμορφη γεύση» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σαν άνθρωπος δένομαι πάντα με τους συνεργάτες μου, πιστεύω στους συνεργάτες μου, είμαι άνθρωπος πολύ σταθερός που επενδύει στις συνεργασίες του οπότε από τη δική μου πλευρά θέλω να είμαστε όλοι μαζί όπως ήμασταν και φέτος. Δεν είμαι πολύ των αλλαγών. Έχω πει ότι αν δεν είχε κλείσει το Alter, ίσως να ήμουν ακόμα εκεί. Είμαι άνθρωπος που, όταν πηγαίνω κάπου, μου αρέσει να ριζώνω και να πηγαίνω καλά. Όχι με την έννοια του εφησυχασμού, αλλά αυτήν του αγαπώ αυτό που κάνω, αγαπώ τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι και επενδύω σε αυτό».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!