Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για το ζήτημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι σε μία ιερή περίοδο της ζωής της και της εύχομαι με το καλό να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της. Και όποια θέματα έχει με τον οποιονδήποτε να τα λύσει.

Όποιος έχει να λύσει κάτι με κάποιον άλλον, το κάνει κατ ιδίαν. Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, θα της ευχηθώ τα καλύτερα και να κρατήσει ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά της» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για τα όσα σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς για το Mega Καλημέρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπογράμμισε: «Μπορεί να υπάρχουν κάποιες ομοιότητες στη σκαλέτα. Όλες οι εκπομπές παίρνουμε ιδέες η μία από την άλλη. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί ο αρχισυντάκτης της Ελεονώρας ήταν για πάρα πολλά χρόνια το δεξί χέρι της δικιάς μας αρχισυντάκτριας.

Δε νομίζω ότι γίνεται για κακό. Ο καθένας βάζει τη δική του σφραγίδα. Την Ελεονώρα την εκτιμώ πάρα πολύ και το ξέρει, έχουμε μιλήσει και ό,τι είναι, το συζητάμε τηλεφωνικά. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!