Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε στην εκπομπή στο «Τι Λες Τώρα!» και στον Μαρίνο Βυθούλκα.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για την παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες» που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί αλλά εξομολογήθηκε και πτυχές της ζωής του που μέχρι τώρα ήταν άγνωστες.

Για το κοινό που βλέπει την παράσταση, ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «O κόσμος διψάει για θέατρο και πηγαίνει στις παραστάσεις παρά τους περιορισμούς που ισχύουν, όπως τη χρήση της μάσκας. Δεν ξέρω αν είναι χαρούμενοι, αλλά τα μάτια τους και μόνο δείχνουν ότι είναι ήρωες».

Αναφέρθηκε όμως και στη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του J2US λέγοντας «Ο σκοπός του είναι φιλανθρωπικός και δεν υπάρχει εγκλεισμός των συμμετεχόντων. Είχα εμπιστοσύνη στον Νίκο Κοκλώνη και υπήρχαν και βιοποριστικοί λόγοι».

Τέλος, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Την δεκαετία του 1980 έζησα μια περίοδο έκλυτης ζωής, με ακρότητες, σκοτάδια και απελπισία. Επί έξι χρόνια έπινα πάρα πολύ. Ξεκινούσα ύστερα από την παράσταση και μέχρι το πρωί είχα πιει ένα μπουκάλι βότκα. Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια, γιατί έκανα ότι δεν την χρειάζομαι. Ήμουν επηρμένος».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!