Συνέντευξη στο περιοδικό «Enjoy» παραχώρησε ο Σταύρος Νικολαϊδης, ο οποίος  φέτος συμμετείχε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Super Mammy» και υποστήριξε με θέρμη τον Μάρκο Σεφερλή για την αρνητική κριτική που δέχεται κατά καιρούς.

Γιατί ο Μάρκος δέχεται τόσο μεγάλο πόλεμο από το μιντιακό σύστημα;

Γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος. Ότι και αν έχει κάνει στη ζωή του, το έχει καταφέρει τελείως μόνος του. Ο Μάρκος είναι μονάδα. Πάει κόντρα στο σύστημα, σε αυτό το λόμπι που είναι πίσω από την καλλιτεχνική αγορά, με θιασάρχες, δημοσιογράφους, κανάλια.

Ο Μάρκος αναδείχθηκε και αγαπήθηκε μέσα από τον κόσμο και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς, που θέλουν να λύνουν και να δένουν ως αυλικοί και να εξουσιάζουν αλλά και να βγάζουν χρήμα. Για πολλούς ο Μάρκος είναι ο εύκολος στόχος. Πως τα κατάφερε μόνος του; Γιατί δεν θέλει υποστήριξη; Προσπαθούν να τον τσαντίσουν, να του βγάλουν τον χειρότερο του εαυτό.

Αλλά ο Μάρκος δεν μασάει. Δεν απαντά. Το χιούμορ του είναι η μεγάλη του ασπίδα, ακόμη και όταν πάνε να τον στριμώξουν άδικα. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ. Και εγώ με μερικά αστεία του Μάρκου δεν γελάω, όπως και αυτός δεν γελάει με κάποια δικά μου. Αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους την ελευθερία του στη σάτιρα. Μα, έχετε πάει να δείτε θεατρικές παραστάσεις και τι λένε  οι stand up comedian; Δεν λένε μόνο ανέκδοτα. Σατιρίζουν χοντρά τους πάντες και τα πάντα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!