Η Στεφανία Γκουρνέλου μετά την αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα ότι έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση τους παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή της στο Happy Day.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε παραδεχτεί δημόσια ότι εκείνος έφταιγε για τον χωρισμό του από την όμορφη ηθοποιό.

«Ισχύει ότι χωρίσαμε αλλά όλα καλά. Ευχαριστώ τον Λάμπρο που ανέλαβε την ευθύνη του χωρισμού. Ωστόσο η τραμπάλα των μεριδίων ευθύνης σίγουρα κάπου κλίνει, αλλά πιστεύω ότι σε έναν χωρισμό ευθύνονται και οι δύο. Έχουμε μιλήσει από τότε, αλλά δεν ξέρω αν τον βλέπω σαν φίλο, είναι ακόμη πολύ νωπό. Δεν νομίζω ότι το Survivor έπαιξε ρόλο στον χωρισμό μας. Βλέπω λίγο πιο σοβαρά τη ζωή από ό,τι ο Λάμπρος» ξεκαθάρισε η Στεφανία Γκουρνέλου.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε πρόσφατα πως είναι δική του η ευθύνη για τον χωρισμό από την Στεφανία Γκουρνέλου. Πώς το σχολιάζει η ίδια;

«Τελείωσε αυτό, όλα καλά. Τον ευχαριστώ που έχει αναλάβει την ευθύνη του. Ωστόσο, η τραμπάλα των μεριδίων ευθύνης σίγουρα κάπου κλείνει, αλλά εγώ πιστεύω ότι πάντα σε ένα χωρισμό ευθύνονται και οι δύο», δήλωσε η Στεφανία Γκουρνέλου στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Δεν έπαιξε το Survivor ρόλο στον χωρισμό, τουλάχιστον όχι η απόσταση. Εγώ βλέπω τη ζωή λίγο πιο σοβαρά από ό,τι εκείνος, χωρίς να λέω ότι είμαι καλύτερη εγώ ή χειρότερος εκείνος. Έχω έναν υπεραναλυτικό νου και τον εφαρμόζω παντού», τόνισε.

«Η περίοδος του χωρισμού ήταν έντονη για μένα. Να μιλήσουμε ως φίλοι δεν ξέρω, είναι και πολύ νωπό», σημείωσε η Στεφανία Γκουρνέλου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!