Για τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και τις παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου μίλησε ο Στέφανος Μιχαήλ στο περιοδικό In Style και στην Ειρήνη Ζουρνατζή.

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς, όμορφους και ταλαντούχους ηθοποιούς Ελλάδας και Κύπρου. Ο ίδιος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Μπρούσκο» του ANT1, όπου είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν είναι απλός ένα όμορφος άντρας που έχει κερδίσει την προσοχή μέσω της τηλεόρασης. Αντιμετωπίζει τον χώρο με ταπεινότητα, ήθος και σοβαρότητα. Αγαπά την υποκριτική, αλλά δεν επαναπαύεται σε αυτήν, προνοεί για το επαγγελματικό του μέλλον και αποδεικνύει ότι είναι ο man next door που θέλουμε να έχουμε δίπλα μας.

Η υποκριτική προέκυψε καρμικά στη ζωή του πριν από 13 χρόνια, και έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Πολλά έντυπα και όχι μόνο, σου έχουν αποδώσει τον τίτλο του σέξι ηθοποιού. Σε ενοχλεί αυτό, σε τρομάζει, αισθάνεσαι όμορφα ή δεν επιθυμείς ο κόσμος να στέκεται στην εξωτερική σου εμφάνιση;

Δεν θεωρώ κακό να μου αποδίδουν τέτοιους τίτλους. Δεν εστιάζω όμως ποτέ σε αυτά τα σχόλια. Όλες οι καλές κριτικές πάντως είναι καλοδεχούμενες και το ευτυχές είναι ότι ποτέ δεν έχει γραφτεί κάτι για εμένα και την προσωπικότητά μου.

Πριν από δύο χρόνια αλλά ακόμα και σήμερα κάνω συχνά σε γυναίκες συναδέλφους σου την ερώτηση γύρω από το Me Too. Εσύ έχεις δεχτεί κάποιας μορφής παρενόχληση;

Παρενόχληση; Τι σημαίνει πια παρενόχληση; Σαφώς υπάρχουν περιπτώσεις που έχει αποδειχθεί ότι άξιζαν να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που προσπαθούν να καπηλευτούν όλο αυτό κι είναι απλώς απαράδεκτο. Αυτά είναι φτηνά κόλπα. Δεν έχω δεχτεί ποτέ παρενόχληση. Τονίζω όμως ότι αν κάτι με ενοχλήσει, ένα βλέμμα, μία κουβέντα, μια χειρονομία, κάτι χυδαίο, θα το λύσω μόνος μου.