Στέφανος Μιλάτος: «Πιστεύω ότι ο νικητής του GNTM θα είναι άντρας και θα είναι…»

Στέφανος Μιλάτος: «Πιστεύω ότι ο νικητής του GNTM θα είναι άντρας και θα είναι…»

Ο Στέφανος Μιλάτος παραχώρησε συνέντευξη στο «Plan be», το οποίο κυκλοφορεί σήμερα με τον «Έλεύθερο Τύπο» και μεταξύ άλλων μίλησε για το modelling, τις δυσκολίες του επαγγέλματος, ενώ σχολίασε και το GNTM κι έκανε τις δικές του προβλέψεις για τον νικητή.

«Το μόντελινγκ δεν θα το έλεγα καθόλου εύκολο. Αντιθέτως, το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο. Θέλει πολλή υπομονή και να τα έχεις πολύ καλά με τον εαυτό σου. Γιατί «θα φας» απορρίψεις και πάντα θα υπάρχει ένας καλύτερος από σένα. Κανόνας αυτό! Από την άλλη, αν δεις τη θετική πλευρά, περνάς καλά, το διασκεδάζεις και παίρνεις ό,τι περισσότερο μπορείς από τα ταξίδια, από τις εμφανίσεις που θα κάνεις, από τις φωτογραφίσεις.

Το δύσκολο είναι ότι χάνεις πάρα πολλές ώρες από τη ζωή σου σε κάστινγκ, σε αναμονές… Θα χάσεις γιορτές, θα χάσεις φιλίες, θα χάσεις σχέσεις. Στην πραγματικότητα είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος με το δίλημμα: «Θέλω να χτίσω την καριέρα μου ή να έχω προσωπική ζωή;». Το να γίνουν και τα δύο παράλληλα είναι λίγο δύσκολο.

Βάσει της εμπειρίας σου, θέλω να μου πεις: Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί ένα απλό καλό μοντέλο από ένα τοπ μόντελ;

Ο χαρακτήρας!

Όχι η εμφάνιση;

Και η εμφάνιση μετράει, αλλά οπωσδήποτε παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας. Πρέπει να παρουσιάζεσαι αποφασισμένος να κερδίσεις τις δουλειές. Εγώ, βέβαια, ποτέ δεν ήθελα να γίνω τοπ μόντελ. Ήθελα να γίνω fashion icon.

Ποια η διαφορά;

Το τοπ μόντελ ακολουθεί τη μόδα και ποζάρει για τη μόδα. Ουσιαστικά, ένα τοπ μόντελ δεν έχει ταυτότητα, πρέπει κάθε φορά να προσαρμόζεται, να είναι “χαμαιλέοντας”.
Το fashion icon, αντιθέτως, δημιουργεί τη μόδα και τον ακολουθούν οι υπόλοιποι. Εγώ θέλω να φτιάξω κάτι, και οι άνθρωποι να λένε «αυτό το στιλ είναι Μιλάτος» μόλις βλέπουν ένα ρούχο, ένα άρωμα, μια καμπάνια.

Το GNTM το παρακολουθείς;

Ναι, εννοείται.

Πες μου, λοιπόν, εσύ που τα έχεις ζήσει: Πόσο αυτά που βλέπουμε στο παιχνίδι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ενός κάστινγκ ή μιας φωτογράφισης;

Ένα τηλεοπτικό show πάντα έχει διαφορές από την πραγματικότητα, διότι μπαίνει στη μέση και η τηλεθέαση – πάντα μπαίνει και μια “σάλτσα” παραπάνω. Δεν είναι τόσο ακραία τα πράγματα, είναι λίγο πιο “απαλά”. Ο φωτογράφος, ας πούμε, είναι πιο κοινωνικός. Αφού σε θέλουν για τη δουλειά σου, δεν σε κόβουν, δεν σε αποπαίρνουν. Bέβαια, όλοι οι άνθρωποι στο GNTM είναι επαγγελματίες – τους ξέρω όλους. Απλώς κάνουν συγκεκριμένα πράγματα, γιατί εδώ πρόκειται για τηλεοπτικό show. Αυτό που βιώνεις στην πραγματικότητα, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι τελείως διαφορετικό. Υπάρχουν μεν αρκετά κοινά, αλλά…

Άρα, λες ότι ο χώρος δεν είναι τόσο σκληρός;

Ο χώρος είναι σκληρός – απλώς όχι όσο φαίνεται. Θα συναντήσεις και πολλούς καλούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σε καθοδηγήσουν να βελτιώσεις την πόζα σου, θα σου πουν π.χ. «Γύρνα από την αριστερή μεριά, που είναι η πιο καλή σου», γενικώς θα σε βοηθήσουν.

Υπάρχει κάποιο από τα παιδιά στο GNTM, είτε αγόρι είτε κορίτσι, που θεωρείς ότι έχει πολλές προοπτικές;

Ο Ηρακλής μου αρέσει πάρα πολύ. Και πιστεύω ότι έχει γίνει ήδη αρκετά μεγάλος ντόρος για το παιδί αυτό… Είναι πολύ ιδιαίτερος. Πιστεύω ότι δεν θα είναι ο νικητής, αλλά θα είναι αυτός ο οποίος σίγουρα θα μείνει και θα συνεχίσει να δουλεύει.

Άντρας ή γυναίκα θα νικήσει φέτος;

Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να νικήσει ένας άντρας και μια γυναίκα! Το θεωρώ πιο σωστό, γιατί δεν
μπορείς να συγκρίνεις, είναι δύο διαφορετικά πράγματα αυτά. Διαφορετικό μόντελινγκ κάνει ο ένας,
διαφορετικό μόντελινγκ κάνει ο άλλος. Πιστεύω ότι θα το πάρει άντρας, με διαφορά κιόλας!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top