Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» το πρωί της Παρασκευής 14/10 και μίλησε μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια που πέρασε όταν έπεσε θύμα απάτης και του πήραν χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

«Είμαι μια Δευτέρα στο μαγαζί μου στο Κολωνάκι και χτυπάει το σταθερό μου και ενώ συνήθως δεν το απαντάω, εκείνη όμως τη  μέρα το σήκωσα εγώ. “Έλα Στελάκο μου, είμαι η Σοφία από το φαρμακείο”. Η Σοφία υπάρχει και τη γνωρίζω, της οποίας όμως δεν γνωρίζω τη φωνή γιατί έχουμε μια κοινωνική γνωριμία. Μου ζήτησε να μου βάλει κάποια χρήματα στο λογαριασμό μου για ένα δώρο που ήθελε να κάνει. Μπήκα στο link που μου έστειλε, το οποίο ήταν ένα πλασματικό περιβάλλον γνωστής τράπεζας», είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης. 

Στη συνέχεια δήλωσε: «Εγώ μπήκα, έβαλα τους κωδικούς μου και μπήκα στον λογαριασμό μου. Εγώ συνέχισα την ημέρα μου χωρίς να καταλάβω απολύτως τίποτα. Κάποια στιγμή μου τηλεφωνεί η διευθύντρια της τράπεζας που έχω τον επαγγελματικό λογαριασμό μου και με ρώτησε εάν έχω κάνει κατάθεση ένα ποσό σε έναν ρομά στη Θήβα, απαντώ όχι. Μου λέει που έχετε κάνει μεταφορές σήμερα, λέω πουθενά. “Σας έχουν αδειάσει τους λογαριασμούς” μου λέει και έμεινα παγωτό». 

«Από ένα τυχαίο γεγονός που ήταν ένας ρομά, ο οποίος πήγε στο κατάστημα και επέμενε να του αλλάξουν τους κωδικούς στην κάρτα, η κοπέλα ευτυχώς είδε το όνομά μου, με αναγνώρισε και από την γκάφα του σταμάτησε όλο αυτό. Αυτός ο λογαριασμός ήταν ο βασικός λογαριασμός της επιχείρησής μου.

Εκείνη τη στιγμή είχα ένα πολύ μεγάλο ποσό που αφορούσε τη δουλειά μου. Δυστυχώς η τράπεζα με αγνοεί. Έχω πάει στην αστυνομία, έχω πάει στη δίωξη, έχω βάλει δικηγόρο και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Η τράπεζα μου λέει πως δεν φέρει καμία ευθύνη γιατί έδωσα τους κωδικούς. Αν δεν είχε γίνει αυτό το τυχαίο γεγονός, θα είχε κλείσει την επιχείρησή μου, θα είχα καταστραφεί 100%. Αν είχα αυτοκτονήσει τι θα γινόταν;», είπε ολοκληρώνοντας ο Στέλιος Κουδουνάρης, με τη Φαίη Σκορδά να έχει μείνει άναυδη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!