Ο Στέλιος Κρητικός το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show και μίλησε για όλα.

Ο ηθοποιός περιέγραψε μεταξύ άλλων, πώς αποφάσισε να λήξει τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε να λάβει μέρος στο πρώτο Survivor.

«Ήμασταν 6 χρόνια μαζί. Έκλεισε ο κύκλος ο συγκεκριμένος. Ποτέ δεν ξέρεις, η δουλειά μας είναι πολύ περίεργη και απρόβλεπτη, οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή ένιωσα ότι έπρεπε να σταματήσω. Ήμασταν στην Πάτρα για περιοδεία, πήγα στο καμαρίνι και του το είπα. Στενοχωρηθήκαμε και οι δύο. Δουλέψαμε πολλά χρόνια μαζί, κουμπαριάσαμε, γελάσαμε πολύ, τον αγαπώ, αλλά ήταν κάποια στιγμή που ήθελα να αλλάξω τα δεδομένα μου. Καταρχάς, ήθελα να κάνω διακοπές με τα παιδιά μου. Είχα να κάνω διακοπές έξι χρόνια. Ήταν πάρα πολλές οι απαιτήσεις.

Στην τελευταία χειμερινή μου δουλειά ήμασταν σε πρόβες με τον Μάρκο και έρχεται το πρώτο Survivor και μου κάνουν πρόταση με τέσσερις φορές πάνω τον μισθό μου την εβδομάδα και είπα “όχι, δεν μπορώ να πουλήσω ολόκληρο θίασο, 50 άτομα σε μία παράσταση για να πάω να κάνω το γούστο μου και να κονομήσω”. Και είπα όχι. Και ήρθε ο Μάρτης και για να προλάβω τα πράγματα, είπα στον Μάρκο να μην με υπολογίζει το καλοκαίρι και ότι αισθάνομαι ότι υπάρχουν για εμένα πράγματα εκεί έξω που θέλω να τα κυνηγήσω. Και θέλω μια παύση. Στενοχωρηθήκαμε και οι δύο. Ήταν δύσκολο. Αγκαλιαστήκαμε, χαιρετηθήκαμε» είπε ο Στέλιος Κρητικός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!