Ο Στέλιος Λεγάκης πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες μπαμπάς, καθώς η σύντροφός του Ειρηάννα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. 

Η αποκάλυψη έγινε το καλοκαίρι μέσα από ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο instagram. Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Στέλιο Λεγάκη, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στη ζωή του.

«Θα γίνω μπαμπάς. Είναι κάτι πολύ καινούργιο για μένα. Έχω φάσεις που το συνειδητοποιώ 100% και άλλες που δεν το συνειδητοποιώ ακόμα. Περιμένω να έρθει και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Έλεγα πάντα ότι δε θέλω να κάνω παιδί και να το κάνω καταλάθος. Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δυο. Το να κάνεις έρωτα και να κάνεις ένα παιδάκι είναι ό,τι καλύτερο. Η εγκυμοσύνη είναι μια εμπειρία πρωτόγνωρη και για τους δυο μας. 

Καλείσαι να είσαι δίπλα στη σύζυγό σου ό,τι και να πει, ό,τι και να κάνει. Πας λίγο με τα θέλω της γυναίκας σου, κάνεις τον εαυτό σου λίγο στην άκρη. Αυτό έχω καταλάβει και αυτό θεωρώ πως πρέπει να κάνουν όλοι. Οι ορμόνες, είναι ορμόνες. Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στη σύντροφό μου. Κάποια πράγματα που δεν τα έτρωγε, όπως η φέτα, τώρα τρώει πολύ. Το παιδί θα μοιάσει σίγουρα σε μένα. Ιδανικά θέλω να είναι κοριτσάκι» είπε ο Στέλιος Λεγάκης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!