Καλεσμένος στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε την Πέμπτη ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για τη συμμετοχή του στο Nomads και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν.

«Ο κόσμος παρακολούθησε τη ζωή μου και σιγά σιγά άλλαξε γνώμη για μένα. Ακόμα και μετά το Nomads περνάμε κάποια τεστ και σιγά-σιγά έρχεται το αποτέλεσμα. Για όλους μας…

Είχα πάρα πολλές προτάσεις για τηλεόραση και δεν είχα ούτε τη διάθεση ούτε την όρεξη για πλάκες και για τίποτα. Το Nomads ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να ξαναπροσπαθήσουμε σε κάτι που είχε μείνει στη μέση και να με ξαναδεί ο κόσμος πάνω σε αυτό. 

Ήμουν στεναχωρημένος, φοβισμένος δεν ήμουν. Δεν μπορούσα να προσπεράσω αυτό το κομμάτι σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Έχω κάνει λάθη, όλος ο κόσμος κάνει. Την αλήθεια και την πραγματικότητα που έβγαινε προς τα έξω, την ξέρουν μόνο οι παίκτες.

Στο Nomads πίστευα πως ό,τι και να κάνω θα ήταν λάθος. Υπήρχαν στιγμές που ήρθε ο Σάββας Πούμπουρας και μου είπε “Σήκωσε το κεφάλι, είσαι σαν κηδεία! Γέλα λίγο”. Εγώ δεν εμπιστευόμουν ούτε τον Σάββα, λέω “θέλει κι αυτός να με κάψει”». Χάρηκα που νίκησα για όλους τους δικούς μου, γιατί πέρασαν δύσκολα. Κυρίως για τη μητέρα μου και τη γυναίκα μου», είπε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.