Το περασμένο Σαββατοκύριακο των royals ήταν αφιερωμένο σε όσους θυσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του ‘Α Παγκοσμίου Πολέμου, με απώτερο σκοπό την απελευθέρωση της Μεγάλης Βρετανίας, οπότε η βασιλική οικογένεια έπρεπε να δώσει «το παρών» της σε διάφορες εκδηλώσεις.

Την Κυριακή λοιπόν, η δούκισσα του Sussex βρέθηκε στο Κενοτάφειο, προκειμένου να αποδώσει φόρο τιμής, στους πεσόντες. Για την εν λόγω περίσταση η Meghan Markle, επέλεξε να φορέσει ένα παλτό Stella McCartney και πραγματικά έμοιαζε εκθαμβωτική.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας, βλέποντας την στυλιστική επιλογή της δούκισσας,έκανε μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας πόσο περήφανη είναι που η Meghan επέλεξε δημιουργία της αυτή την τόσο σημαντική ημέρα.

Το εν λόγω σχόλιο ξαφνικά βρέθηκε στο επίκεντρο και οι χρήστες του διαδικτύου θεώρησαν ότι φάνηκε περισσότερο σαν προσπάθεια διαφήμισής της, παρά σαν στήριξη της τόσο αυτής σημαντικής ημέρας. Και κάπως έτσι η επίθεση ξεκίνησε.

Λίγες μέρες αργότερα, το post αυτό εξαφανίστηκε και η Stella McCartney δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής καμία δήλωση για το γεγονός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!