Στενή συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου είχε παντρευτεί το 2019 με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της ενόψει τοκετού όμως τώρα έφτασε η ώρα για τον θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση της κόρης της.

Ο λόγος για τη Μάρτζυ Λαζάρου και τον σύζυγό της Τάσο Παπαπέτρου με τον οποίο πρόκειται να ενώσουν τις ζωές τους και ενώπιον Θεού, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μαζί με τον θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση της κόρης του που ήρθε στον κόσμο πέρυσι τον Ιούλιο.

Το διπλό μυστήριο θα πραγματοποιηθεί σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη και σε αυτό έχουν προσκληθεί πολλοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι αλλά και σημαντικοί πρωταγωνιστές από τον χώρο του ποδοσφαίρου, λόγω του γαμπρού, ο οποίος είναι ως γνωστόν διεθνής διαιτητής.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι στενές τους φίλες Σοφία Γιαννακαρώνη, η Αγγελική Καψάλη και η Λαμπρινή Μουγγολιά ενώ η μικρή θα πάρει το όνομα Λυδία.

Την είδηση για τις πυρετώδεις προετοιμασίες του διπλού μυστηρίου επιβεβαίωσε και η ίδια η νύφη στην πρεμιέρα της εκπομπής Love it την περασμένη Δευτέρα, αποκαλύπτοντας στην Ιωάννα Μαλέσκου πως… τρέχει και δεν φτάνει.

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!