Ένας κάμεραμαν, πρώην συνεργάτης της Meghan Markle, ο όποιος για επαγγελματικούς λόγους επέλεξε να μείνει ανώνυμος μιλώντας στην Daily Mail, αποκάλυψε πως έτυχε να συνεργαστεί με την Δούκισσα του Sussex για ένα τηλεοπτικό σποτ στον Καναδά το διάστημα που εκείνη πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Suits».

Όπως αποκάλυψε η πρώην ηθοποιός απαιτούσε στα γυρίσματα να υπάρχει ακριβή σαμπάνια, ζητούσε να δίνει αυτή την πλήρη έγκριση για όλα τα πλάνα και συμπεριφερόταν σαν να ήταν «σούπερ σταρ». 

Ο ίδιος φρόντισε να τονίσει πως η Meghan σε γενικές γραμμές «ήταν πολύ αγενής, δύσκολη και απαιτητική».
Αναλυτικότερα, ο κάμεραμαν υποστήριξε πως: «Όταν την πρωτοείδα, δεν ήξερα καν ποια ήταν αλλά φερόταν σαν να ήταν ντίβα. Ήταν η στάση της, ο τρόπος που μιλούσε στους ανθρώπους, οι κανόνες. Ήρθε φορώντας ένα καπέλο του μπέιζμπολ, κρύβοντας το πρόσωπό της και είχε το κεφάλι της κατεβασμένο καθώς προχωρούσε προς την αίθουσα του μακιγιάζ. Ήταν σαν να είχε καταφθάσει μια μεγάλη ντίβα και δεν ήθελε να την δουν οι άνθρωποι. Δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου. Όλοι σκέφτονταν ‘φέρεται σαν να είναι καμιά διάσημη ηθοποιός’. Αλλά ήταν σαν μια καρικατούρα κάποιου που υποδύεται την σούπερ σταρ».

Μάλιστα ο ίδιος φρόντισε να αποκαλύψει και το σημείο στο σώμα της που η Meghan μισεί λέγοντας: «Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, ένας συνάδερφός μου, μου είπε ότι σε ένα σημείο άρχισε να τραβά πλάνα από τα πόδια της, θέλοντας να έχει κάποιο συμπληρωματικό υλικό… Όταν λοιπόν τον έκανε αυτό, τον κοίταξαν σαν να του έλεγαν πως αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του και του είπαν ‘τελείωσες για σήμερα’».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!