Στη δημοσιότητα φωτογραφία του αιμόφυρτου Johnny Depp στο νοσοκομείο μετά από καβγά με την Amber Heard

Στη δημοσιότητα φωτογραφία του αιμόφυρτου Johnny Depp στο νοσοκομείο μετά από καβγά με την Amber Heard

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες μια φωτογραφία του Johnny Depp στην οποία ο ηθοποιός βρίσκεται σε φορείο νοσοκομείου και φέρεται να έχει κτυπήματα που -όπως αναφέρει- προκλήθηκαν από την πρώην σύντροφό του, Amber Heard.

Να θυμίσουμε πως το 2015 η Amber Heard μίλησε δημοσίως για επίθεση που όπως είπε δέχτηκε από τον Johny Depp και τότε κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες που την έδειχναν χτυπημένη.
Και να που δύο περίπου χρόνια μετά, ήρθε στην επιφάνεια -μετά από δημοσίευσή της από το «The Blast» εικόνα του χτυπημένου Depp!

Αναλυτικότερα, αναφερόμενος στη φωτογραφία  ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός του έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο δεξί μάγουλο, ενώ στη συνέχεια του πέταξε δύο μπουκάλια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και παραλίγο να του κοστίσει το δάχτυλό του.

Από την πλευρά της εκείνη, διά μέσου του δικηγόρου της, δηλώνει πως η φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα και πως είναι μια προσπάθεια του ηθοποιού να αντιστρέψει την εις βάρος του υπόθεση.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε σε νοσοκομείο της Αυστραλίας και περιλαμβάνεται στην δικογραφία αγωγής 50 εκατ. δολαρίων του Johnny Depp κατά του δημοσιογραφικού ομίλου News Group Newspapers Limited, στον οποίο ανήκει η εφημερίδα The Sun και της οποίας ο αρθρογράφος Dan Wootton σε άρθρο του το 2018 είχε πει για τον ηθοποιό πως είναι «αυτός που δέρνει γυναίκες».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top