«Στη Φωλιά των Κούκου»: Τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου για το φινάλε της εκπομπής μετά από 4 χρόνια

 «Στη Φωλιά των Κούκου»: Τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου για το φινάλε της εκπομπής μετά από 4 χρόνια

 

Αυλαία έριξε σήμερα η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» μετά από τέσσερα χρόνια. Όπως ήταν αναμενόμενο το κλίμα ήταν πολύ φορτισμένο και οι συνεργάτες της εκπομπής ετοίμασαν πολλά βιντεάκια με τις καλύτερες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια.

Λίγο πριν η εκπομπή κλείσει η Κατερίνα Καραβάτου έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και όχι μόνο και αναφέρθηκε σε όλα τα καλά, αλλά δεν δίσταξε να ρίξει και κάποια «καρφιά».

 

«Σας είχα πει ότι θα ήθελα να κοιτιόμαστε με καθαρότητα στα μάτια. Δεν χρειάζεται καθόλου να με κοιτάτε περίεργα. Ούτε να με κοιτάτε με αγωνία. Θα σας εξηγήσω γιατί δεν χρειάζεται ποτέ να με κοιτάτε με αγωνία. Ανέκαθεν έχω υπάρξει ένας πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος τιμά τη δουλειά του, τους εργοδότες του, τους συνεργάτες του και πορεύεται με αγάπη ακόμη κι αν δεν την εκλαμβάνει. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει πως και ξέρω να φέρομαι και ξέρω να εκτιμώ. Ξέρω να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες και τις δικές μου και τον άλλων και ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Αυτό το έμαθα. Η συνέπεια, η ταπεινότητα, η σεμνότητα και οι καλοί τρόποι δεν είναι αδυναμία αλλά υποχρέωση. Πέρασα πολλά στάδια τις τελευταίες ημέρες, τον τελευταίο καιρό και το τελευταίο μεγάλο διάστημα. Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκούντως σκληρή και διδακτική, με λάθη από όλους μας, με γενναίες συγγνώμες και απολογίες, τουλάχιστον από εμένα και τον Κρατερό Κατσούλη.

Μια χρονιά πολύ εποικοδομητική, πολύ δημιουργική και χαρούμενη και σίγουρα πλούσια με μαθήματα σε όλους τους τομείς. Κάθε αποχαιρετισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση, έτσι ακριβώς σας το λέω. Προσπάθησα να με πείσω ότι είναι ψέματα. Έκλαψα, πέρασα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω. Πένθησα, υπήρξα απαρηγόρητη και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Ήρθα σήμερα εδώ για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα της Φωλιάς των Κου Κου.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από εμένα που δεν με υπερασπίστηκα όπως έπρεπε. Ακούω και διαβάζω από εδώ και από εκεί μετά κατάλαβα, κατέληξα σε αυτό που ήταν εδώ μπροστά μου. Ότι είναι σίγουρα το χειρότερο από το να φας ένα μήλο με ένα σκουλήκι μέσα, είναι να φας ένα μήλο με μισό σκουλήκι μέσα. Για ένα πράγμα είμαι πάρα πολύ περήφανη, πραγματικά, για όλους εσάς» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου στο τέλος της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top