Στημένο το ατύχημα με τα άλογα στο «Τhe Bachelor» - Η ανακοίνωση της εταιρίας

Στημένο το ατύχημα με τα άλογα στο «Τhe Bachelor»  - Η ανακοίνωση της εταιρίας

 

Ιδιαίτερα ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο της Παρασκευής στο «The Bachelor», καθώς είχαμε τον τραυματισμό του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Ραφαέλας.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης επέλεξε κάποιες κοπέλες για να απολαύσουν μια βόλτα με άλογα στη φύση.

Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος της βόλτας, το άλογο της Ραφαέλας αφηνίασε και την πέταξε κάτω.
Το ίδιο συνέβη και με το άλογο του Παναγιώτη Βασιλάκου, ο οποίος έπεσε και χτύπησε, ενώ και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ωστόσο το ατύχημα του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Ραφαέλας φάνηκε στημένο καθώς έχει γίνει κάτι παρόμοιο τόσο στο Bachelor της νέας Ζηλανδίας όσο και της Αφρικής

Μετά την προβολή του επεισοδίου και τα όσα ακούστηκαν, η εταιρεία που Equitrek-Attica που παραχώρησε τα άλογα και το χώρο για την παραγωγή του επεισοδίου με μια σκληρή ανάρτηση στο Facebook, ανακοίνωσε ότι διαφωνεί πλήρως με όσα φάνηκαν και ότι ήδη θα κινηθούν νομικά έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετηθήκαν και παρουσιαστήκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

 

Scroll To Top