Στην Κύπρο πρόκειται να γυριστεί η νέα ταινία του «Jiu Jitsu» με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Variety.

Το «Jiu Jitsu» είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, στην οποία ο Nicolas Cage καλείται να πολεμήσει έναν πολύ δυνατό εξωγήινο, που έρχεται στην Γη με αποστολή να την καταστρέψει. Σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ελληνοαμερικανός Δημήτρης Λογοθέτης, που μαζί με τον Jim McGrath έγραψαν ένα ομώνυμο βιβλίο με την ταινία.

Το συνολικό κόστος της ταινίας υπολογίζεται στα 25 εκατομμύρια δολάρια και θα είναι συμπαραγωγή των Λογοθέτη και Martin J. Barab.

Την είδηση ανακοίνωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (Cyprus Investment Promotion Agency – Invest Cyprus). Σύμφωνα με τον πρόεδρο της CIPA, Μιχάλη Μιχαήλ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα φτάσει στην Κύπρο στις 24 Ιουνίου για την έναρξη των γυρισμάτων.

«Διάλεξαν το χωριό Μάμμαρι, βρήκαν κάποιες σπηλιές που θεωρούν ότι μπορούν να ενταχθούν στο κόνσεπτ της ταινίας. Ο παραγωγός έχει γυρίσει όλη την Κύπρο, μικρό μέρος των γυρισμάτων θα γίνει στα Λύμπια. Βρήκαν τις τοποθεσίες που ταιριάζουν στο φιλμ», ανέφερε ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή, στην κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος δημοσιεύθηκαν τρεις σελίδες με αγγελίες της κυπριακής εταιρείας LBE JIU JITSU AVC LTD, για θέσεις εργασίας και έκκληση προς ενδιαφερόμενους για προσφορές σχετικά με ειδικό εξοπλισμό που θα χρειαστεί κατά τα γυρίσματα της ταινίας.

Στην αγγελία αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο εξοπλισμός θα χρειαστεί μεταξύ 24 Ιουνίου με 28 Ιουλίου και ίσως επεκταθεί μέχρι τις 11 Αυγούστου. Σχετικά με τις θέσεις εργασίας, η εταιρία LBE Jiu Jitsu AVC Ltd αναζητεί προσωπικό για 56 κατηγορίες. Σε όλες, απαιτείται η Αγγλική ενώ η εμπειρία είναι αναλόγως της θέσης και κυμαίνεται από 2 μέχρι 10 χρόνια.

 

Με πληροφορίες από Variety, Φιλελεύθερος και Alpha Κύπρου

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!