Ο Στηβ Μιλάτος, αφέθηκε ελέυθερος την Παρασκευή 27 Μαΐου, μετά την καταγγελία βιασμού από 21χρονη Αγγλίδα τουρίστρια στη Ρόδο.

Το μοντέλο, μετά την απολογία του κλήθηκε να πληρώσει εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, δείχνοντας ωστόσο ιδιαίτερα χαρούμενος για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης, Στέλιος Αλεξανδρής και Πολυξένη Χατζηγιάννη μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» για τις εξελίξεις της υπόθεσης του 30χρονου.

Η Πολυξένη Χατζηγιάννη επισήμανε:
«Με βάση το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν προκύπτει καν συνουσία, αυτό σημαίνει ότι ήταν κάτι πολύ μικρό και κάτι απόλυτο συναινετικό. Δεν βρέθηκαν ούτε κακώσεις στο σώμα της κοπέλας, ούτε φθορές, ούτε που να προκύπτει την άσκηση βίας», ενώ στη συνέχεια ο Στέλιος Αλεξανδρής πρόσθεσε.

«Το γεγονός ότι κατέθεσε η φίλη της ότι η 21χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας είναι ψευδές. Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκε κάποιο σημάδι ή κάποια κάκωση. Δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα. Κατέθεσε ψευδώς και η φίλη της».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!