Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη - Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη - Τι συνέβη;

 

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα η Μάρθα Καραγιάννη σύμφωνα με ανάρτηση της καλής φίλης της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρας Ντούμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το πρωί της Δευτέρας.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε η Ντόρα Ντούμα με τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους να είναι πολλά.

Μάλιστα, μπαίνοντας στο προφίλ της Ντόρας Ντούμα είδαμε μια ανάρτηση ενός φιλικού προσώπου των δύο γυναικών, ο οποίος έκανε περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για την αγαπημένη ηθοποιό.

«Ο θείος Γιάννης λέει: Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην Αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου Πάντα ήσουν αγωνίστρια.. Και με τον φύλακα Άγγελο που σε Ευλόγησε η ζωή να έχεις τόσα χρόνια δίπλα σου (Ntora Douma), είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε και θα χορέψουμε όλοι μαζί σε χορούς κυκλωτικους, που λέει και ο Νιόνιος. Έτσι.. Για τη χαρά της ζωής. Καλημέρα σε όλους...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει το λόγο για τον οποίο η 80χρονη Μάρθα Καραγιάννη εισήχθη στο νοσοκομείο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top