Στο νοσοκομείο το βράδυ της Ανάστασης η Σίσσυ Χρηστίδου

Στο νοσοκομείο το βράδυ της Ανάστασης η Σίσσυ Χρηστίδου

H Σίσσυ Χρηστίδου το βράδυ της φετινής Ανάστασης το πέρασε στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε μέσα από μια δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η φετινή Ανάσταση την βρήκε στην παιδιατρική μονάδα νοσοκομείου.

Η παρουσιάστρια χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη, έγραψε πως θέλησε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ανάρτηση, καθώς το εν λόγω γεγονός την έκανε να ξανασκεφτεί κάποια πράγματα, να αναθεωρήσει και να νιώσει ευγνώμων που τελικά όλα πήγαν καλά.

«Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμένα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ίσως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σένα... Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να ήμασταν σπίτι. Όχι διακοπές. Σπίτι. Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά.. Απλά σπίτι. Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα. Σπίτι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ούτε τα μαθήματα που πήρα. Καλημέρα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη» έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top