Οι παγκόσμιοι rock superstars Måneskin επιστρέφουν με το νέο τους single «SUPERMODEL» το οποίο είναι διαθέσιμο από την Panik Records/Sony Music.

Το έγραψαν στο Los Angeles και την παραγωγή την έχει κάνει ο σπουδαίος Max Martin (The Weeknd, Coldplay, Lady Gaga) και η ομάδα του. Η κυκλοφορία του «Supermodel» έρχεται αμέσως μετά από την ανακοίνωση ότι το “Beggin’” ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο streams πριν λίγες μέρες.

Με τον καλιφορνέζικο ήχο του και τα μοντέρνα rock grooves, το «Supermodel», είναι ένα υπέροχο νέο τραγούδι από ένα όνομα που συνεχίζει να χαράζει τη δική του εκπληκτική πορεία στο Rock’n’Roll. Οι Måneskin σκέφτηκαν την ιδέα για το «Supermodel», αφού είδαν χαρακτήρες ανθρώπων που συνάντησαν στο L.A. κατά τη διάρκεια της περιόδου που πέρασαν εκεί.

Η μπάντα δήλωσε: «Γράψαμε το ‘Supermodel’ έχοντας μείνει κάποιους μήνες στο L.A. Κατά διαστήματα ήμασταν έκπληκτοι, αλλά μας κίνησε το ενδιαφέρον να ανακαλύψουμε πως οι άνθρωποι νοιάζονταν τόσο πολύ για την ιδέα της ‘διασημότητας’ και της προβολής τους, έχοντας εμμονή με την εμφάνιση και τις σχέσεις τους».

Και πρόσθεσαν: «Αρχίσαμε να φανταζόμαστε έναν αινιγματικό Supermodel χαρακτήρα. Είναι πολύ cool, χαρούμενη και κοινωνική, αλλά στη πραγματικότητα είναι προβληματισμένη, κρύβοντας τη θλίψη και τον εθισμό. Κατά κάποιον τρόπο την αγαπάς γιατί ξέρει να περνάει καλά, αλλά θέλεις και να την αποφύγεις γιατί μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες».

Απολαύστε το!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!