Ένας χαμός έγινε στην καλύβα των «Μπλε» στο Survivor 4, με «πρωταγωνιστές» τους Τζέιμς, Σάκη και Νίκο.

Όλα ξεκίνησαν από μία ατάκα του Τζέιμς, ο οποίος στην προσπάθεια να αμυνθεί της απόφασής του να δώσει τον Πάνο Καλίδη ως τρίτο προτεινόμενο, χρησιμοποίησε σχόλια που είχαν να κάνουν με την προσωπική ζωή της Μαριαλένας (η οποία λίγο πριν είχε εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή της με την απόφαση του Τζέιμς). Ο Τζέιμς έκανε λόγο για δήθεν γνωριμίες πριν από το παιχνίδι ανάμεσα στον Πάνο Καλίδη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στην οποία ενέπλεξε και τον πρώην σύντροφό της Σάκη Κατσούλη.

Αυτό έκανε έξαλλη την Μαριαλένα η οποία έβαλε τις φωνές στον Τζέιμς και τον Νίκο, σχεδόν έτοιμη να βάλει τα κλάματα από την σύγχυσή της.

Εκεί πετάχτηκε και ο Σάκης που δεν άντεξε και έβαλε τις φωνές στους δύο συμπαίκτες του. Κινήθηκε απειλητικά μάλιστα προς τους δύο, αλλά στο τέλος συγκράτησε τα νεύρα του και τους ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχτεί να τον ξαναπιάσουν στο στόμα τους.

Την ίδια στιγμή η Μαριαλένα, που όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά στους Τζέιμς και Νίκο, τους είπε σε έξαλλη κατάσταση πως «δεν είστε άντρες εσείς» επειδή χρησιμοποίησαν δημόσια κάτι που τους είχε εκμυστηρευτεί στο παιχνίδι όταν μπήκε μέσα ο Σάκης.

Αργότερα στο συμβούλιο ο Τζέιμς ζήτησε συγνώμη, που ο Σάκης την έκανε δεκτή, αλλά με την στάση του έδειξε πως δεν του έχει φύγει ο θυμός και ξεκαθάρισε ξανά πως όποιος θέλει να ξαναπεί κάτι για την προσωπική του ζωή «να το κάνει έξω από εδώ, χωρίς κάμερες και υπογεγραμμένα συμβόλαια».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!