Η Αγγελική Λάμπρη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το Survivor 4.

Η γνωστή ηθοποιός ψηφίστηκε από πέντε Διάσημους στην διάρκεια του συμβουλίου, κυρίως λόγω της παρουσίας της στον στίβο μάχης. Η ίδια μάλιστα είπε πως περίμενε το αποτέλεσμα και πλέον μένει να φανεί ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον στίβο μάχης όπου θα προκύψει από ποια ομάδα θα είναι ο επόμενος υποψήφιος που θα βρεθεί απέναντι στην ηθοποιό ως υποψήφιος για αποχώρηση. Εκτός της Αγγελικής Λάμπρη, τρεις ψήφους για αποχώρηση πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς και δύο ο Τριαντάφυλλος.

Στην διάρκεια του συμβουλίου υπήρξε και αντιπαράθεση μεταξύ του Γιώργου Κοψιδά και του Αλέξη Παππά καθώς ο πρώτος έφαγε μία μικρή ποσότητα ρυζιού χωρίς να ρωτήσει πριν τους συμπαίκτες του, κάτι που ενόχλησε τον Παππά. Ωστόσο ο Κοψιδάς είχε συμπαραστάτες την Κάτια Ταραμπάνκο, αλλά και την Ανθή Σαγκαλούδη η οποία του έδωσε το ρύζι που της περίσσεψε. Ο Παππάς θεώρησε πως ο Γιώργος θα έπρεπε πρώτα να ρωτήσει τους συμπαίκτες του που ίσως να ήθελαν να το μοιραστούν, αλλά προτίμησε να το πάρει αμέσως και να το φάει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!