Στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα συμβούλιο του νησιού και στο τέλος ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ποιος παίκτης αποχωρεί.

Εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των μπλε και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη, διαλύοντας έτσι την υποομάδα που είχε δημιουργήσει με τον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούλης, σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια.

Η Έλενα Πολυκάρπου είπε χαρακτηριστικά: «Όταν έγινε η αποχώρηση της Άννας Μαρίας από το Survivor, μία ήταν η ατάκα, η οποία έκανε τον Νίκο Μπάρτζη να χάσει την ψυχραιμία του. Η λέξη “πονάει” που είπε ο Σάκης Κατσούλης, είχε ως αποτέλεσμα οι δυο άντρες να έχουν ένα λεκτικό επεισόδιο και παρά τρίχα να πιαστούν στα χέρια. Οι πιο ψύχραιμοι από την παραγωγή τους χώρισαν.

Το πρώτο περιστατικό έγινε κατά τη μεταφορά τους με το όχημα από το συμβούλιο προς τα σκάφη. Στη συνέχεια, όταν πήγαν στην παραλία, έγινε δεύτερο περιστατικό και πάλι τους χώρισε η παραγωγή».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!