Το «Survivor All Star» έχει ξεκινήσει για τα καλά και πολλοί αναρωτιούνται αν τελικά ο Τριαντάφυλλος θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε στο «Πρωινό» πως ο τραγουδιστής θα μπει στο παιχνίδι μετά την περιοδεία του στην Αυστραλία: «Μπορεί να μας έλεγε ότι δεν θα μπει στο Survivor, αλλά τελικά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, με το που γυρίσει ο Τριαντάφυλλος από την Αυστραλία, μετά από μια εβδομάδα μπαίνει στο Survivor. Είναι θυμωμένος ο Ατζούν και με τα νούμερα τηλεθέασης και με τα κολπάκια που κάνουν οι παίκτες εκεί μέσα».

Ο Τριαντάφυλλος έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα Instagram Stories του όπου για ακόμη μια φορά διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον θέλουν να μπαίνει με πολλά λεφτά στο «Survivor All Star».

«Σταματήστε όλο αυτό με το Survivor ότι θα μπω και θα πάρω τρελά λεφτά. Κάποιοι εδώ και εκεί που βρίζετε μακάρι να γινόταν κάτι και να με γνωρίζατε από κοντά για να δείτε ποιος είμαι. Αν και έχω κάνει τρελή προετοιμασία και θα είχε πολλή πλάκα με αυτό που θα βλέπατε, όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν θα πάω ποτέ γιατί το παν δεν είναι τα λεφτά ρε. Επιτέλους έχω ένα παιδί και πάνω απ’ όλα βάζω αυτό, όποιος θέλει το καταλαβαίνει όποιος δεν θέλει ας συνεχίσει να βρίζει. Εγώ εύχομαι σε όλους τα καλύτερα γιατί ξέρω είσαστε καλοί άνθρωποι» έγραψε ο Τριαντάφυλλος.