Ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι 3 πρώτοι υποψήφιοι γι’ αυτή την εβδομάδα στο «Survivor All Star».

Ο 39χρονος ζαχαροπλάστης, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του αλλά και στην δυναμική τους στο παιχνίδι.

«Το είπε άλλωστε κι ο Βασάλος ότι δεν φοβάμαι ότι θα φύγει η Ευρυδίκη, είναι δυνατή, μου το έχει αποδείξει. Μα φυσικά με 200.000 ακόλουθους που έχει στο Instagram, πώς να φοβάται ότι θα φύγει. Ο Μαρτίκας έχει παραμείνει 13 φορές όταν ήταν υποψήφιος. Εμένα πάνε να φάνε. Ένα απλό λαϊκό παιδί… Είμαι ένας αληθινός Survivor κι αγαπητός στον κόσμο, είμαι δίπλα στον κόσμο κι έχω βοηθήσει πολλούς.

Έχω κι εγώ ένα μικρό κοινό που με αγαπά και με στηρίζει. Πώς μου την έφεραν και την πάτησα έτσι; Να έχω απέναντί μου τον Μαρτίκα, ο οποίος έχει βγει τόσες φορές υποψήφιος κι έχει παραμείνει και την Ευρυδίκη με τόσους followers στο Instagram. Πάει έχω τελειώσει» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος, προβλέποντας πως δεν έχει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στο παιχνίδι.