Με εντάσεις ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor 7/2 στην ομάδα των Μπλε και συγκεκριμένα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και την Ρία Κολοβού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Στέλλα θέλησε να λύσει ένα θέμα που είχε προκύψει με τη Μελίνα και στο μεταξύ μπήκε στην κουβέντα και ο Τάκης Καραγκούνιας. Η ένταση έφτασε στα ύψη και ξέσπασε μεγάλος καυγάς.

«Με ρωτάς και μου λες γιατί δεν σου το είπα, αλλά ρουφιάνα δεν είμαι εγώ. Αν κάποιος έρθει να μου πει ένα μυστικό, δεν θα το πω… Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς, την ρουφιανιά ναι… Δεν φοβάμαι τίποτα» είπε η Στέλλα Ανδρεάδου απευθυνόμενη στην Μελίνα Μεταξά.

Εκεί επενέβη ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δηλαδή ρε Στέλλα όταν συζητάμε κάτι είναι μυστικό; Με βγάζεις φάουλ τώρα. Συγγνώμη με λες εμένα ρουφιάνο τώρα; Γιατί να της πεις μια συζήτηση που κάναμε οι δυο μας; Ο Τάκης φταίει για όλα, ο αποδιοπομπαίος τράγος…»

«Από το να το κάνεις έτσι μεθοδικά καλύτερα να τα ανοίξουμε όλα εδώ. Όλα τα κάνεις πονηρά, είσαι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ στρατηγική, σε ενδιαφέρει πολύ η εικόνα σου, είσαι διαφορετικός όταν είναι οι κάμερες. Με έχεις προσβάλει πάρα πολλές φορές από εχθές, δεν θα το ανεχτώ άλλο», πρόσθεσε η Ρία Κολοβού η οποία ξέσπασε σε κλάματα.