Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στο νέο επεισόδιο του Survivor έγινε ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στη Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Τάκη Καραγκούνια.

Συγκεκριμένα, η Σοφιάννα όσο βρισκόταν στην καλύβα δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της με τον μισθοφόρο με αφορμή τα όσα είχαν ειπωθεί στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

«Τάκη, εγώ σε εκτιμούσα και ξέρεις πολύ καλά τι έκανες. Εμένα μη μου λες ναι, ναι, ναι… Μπορείς να μιλήσεις σαν μεγάλος άνθρωπος ή δεν μπορείς; Ρε γ…α την ψήφο. Δεν με νοιάζει η ψήφος. Για τον χαρακτήρα σου μιλάω. Θες να σου πω τις κατάρες που έριχνες στον Κωνσταντίνο; Δεν ανέχεσαι την παρέα μας γιατί την ζηλεύεις. Γιατί δεν μπορείς να ανήκεις σε μια παρέα. Είσαι ακατάλληλος. Είσαι ακατάλληλος. Είσαι 50 χρονών και δεν κάνεις», είπε η Σοφιάννα εκνευρισμένη.

«Ποιος σε βρίζει, ρε; Ποιος σε βρίζει; Ο Άρης, που τον λες όλη την ημέρα αλ…η; Όλη την ημέρα τον λες αλ…η χωρίς ντροπή», πρόσθεσε Σοφιάνα Αβραμάκη: «Ρε υποκριτή άνθρωπε! Στον βωμό της τηλεθέασης».

«Αυτά όλα τα κάνεις γιατί έχεις αποκτήσει έπαρση από το κολλητάρι σου, τον Σοϊλέδη! Που έχει την μύτη εδώ πάνω, έχει καβαλήσει ένα καλάμι από δω μέχρι το διάστημα και νομίζει ότι κάτι κάνει! Για μαζευτείτε λίγο γιατί δεν βγήκατε τυχαία στον τάκο αυτή την φορά», είπε από τη δική του πλευρά ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα.

Στη συνέχεια, επειδή υπήρχε μεγάλη ένταση η Σοφιάννα Αβραμάκη πήγε πιο πέρα από την καλύβα ώστε να ηρεμήσει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!