Δύσκολα τα πράγματα στο Survivor για την κόκκινη ομάδα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά και την παραμονή του Τριαντάφυλλου.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έλεγε στενοχωρημένος ότι έφυγε ο μπαμπάς τους, ο ιδρυτής της κόκκινης ομάδας ενώ από την άλλη ο Τριαντάφυλλος φάνηκε τρομερά ενοχλημένος με όσα είπε όταν αποχώρησε: «Ο κόσμος είδε την αλήθεια και ψήφισε. Είμαι πολύ συγκινημένος με την αγάπη του κόσμου, νιώθω τόσο όμορφα. Με αυτά που είπε είναι σαν να υποτιμά τον κόσμο και τον έβγαλε ηλίθιο. Δεν σεβάστηκε τα χρήματα που έδωσαν. Όταν πήγα να τον αγκαλιάσω στην αποχώρηση, απομακρύνθηκε. Τρεις μήνες μαζί είμαστε και για ένα λεπτό που μιλήσαμε έντονα, με έβγαλες τον χειρότερο άνθρωπο. Εσύ δεν δίνεις την καλή ενέργεια.
Είχαν στρατηγική. Ήθελαν να εξοντώσουν εμένα και την Μαριάνθη. Όταν έφυγε είπε στον Ηλία Μπόγδανο, παίξαμε και χάσαμε… Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από την καλύβα. Δεν μιλιούνται.»

Στο τέλος επικράτησε η γνωστή ένταση ανάμεσα στον ίδιο και στον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος μίλησε για φθηνό ριάλιτι του Τριαντάφυλλου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!