Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε το πρωί της Πέμπτης η μητέρα της Καρολίνας, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει τον χθεσινοβραδινό καυγά της κόρης της με τη Χριστίνα Κεφαλά στο Survivor.

Συγκεκριμένα η παίκτρια της μπλε ομάδας ανέφερε πως η Καρολίνα αποκάλεσε την Μαριάνθη με μια άσχημη βρισιά που αποτελείται από 4 γράμματα.

 «Είδα τον καβγά. Αυτό που έχω να πω είναι πως η λέξη των τεσσάρων γραμμάτων που ανακοινώθηκε από εσάς είναι κάποια υπόθεση από τη Soula Glamorous. Η λέξη δεν ακούστηκε από το στόμα της Χριστίνας. Νομίζω ότι η Καρολίνα έχει αποδείξει ποιος είναι ο αθλητικός της χαρακτήρας και από την άλλη και η Χριστίνα – χωρίς να συγκρίνω μεγέθη- έχει συγκρίνει στο παρελθόν ποια είναι. Αυτός είναι ένας ισχυρισμός της Χριστίνας.

Όταν η Καρολίνα ρώτησε τους παίκτες της μπλε ομάδας που ήταν μπροστά αν άκουσαν κάτι, η Μαριαλένα απάντησε ότι δεν το άκουσε. Έχει τσιτώσει γιατί με απλή λογική, από αυτό που βλέπουμε οι συνθήκες εκεί αλλάζουν τον χαρακτήρα και δεν είναι αυτό που είναι πραγματικά τα παιδιά. Όταν μια κοπέλα που έχει βγάλει Πανεπιστήμιο με άριστα, μεταπτυχιακό…δεν είναι μόνο αυτό είναι και τι λέει όλος ο κόσμος για την Καρολίνα.

Η Καρολίνα ναι μεν ακούει τον διπλανό της αλλά έχει απόλυτη και κάθετη κάποιες φορές γνώμη. Είναι αυτάρκης…

Σαν άνθρωπος δεν έχει λόγους να παρασυρθεί από κάποιον. Νομίζω ότι δε θα καθόταν να ασχοληθεί καν με τη Μαριάνθη. Η Καρολίνα στη ζωή της έχει δείξει ότι δε της αρέσουν οι ίντριγκες και τα κουτσομπολιά, είναι γνωστή για αυτό. Εγώ 31 χρόνια είμαι δίπλα στο παιδί μου.

Συμφωνώ με την αποχώρηση της Μαριάνθης, ο Τριαντάφυλλος είναι η πρώτη επιλογή. Εγώ βλέπω το Survivor για αγωνιστικούς λόγους, ο Τριαντάφυλλος δεν ανήκει στο αγωνιστικό. Δεν ήξερα ότι θα πάει στο Survivor μέχρι 15 μέρες πριν την αναχώρησή της και εκείνη δεν πίστευε ότι θα έχει τόσο ριάλιτι.», ανέφερε φανερά ενοχλημένη η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!