Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» μίλησε η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται εκτός Survivor, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στην τελευταία ψηφοφορία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας, ξεκαθάρισε τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη, ενώ τοποθετήθηκε και στα όσα είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Αυτά που ακουγόντουσαν για εμένα και τον Άρη στην αρχή ήταν αστεία, μέχρι που καταλάβαμε πόσο σοβαρό είναι. Το θεωρώ απαράδεκτο να τρολάρεις τέτοια πράγματα, ιδίως όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί, πόσο μάλλον όταν και η κοπέλα που θα παντρευτεί είναι στον χώρο της τηλεόρασης και δέχεται έναν απίστευτο πόλεμο.

Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, ειδικά απέναντι σε εμένα που είμαι πολύ εκδηλωτική και διαχυτική. Φεύγουμε στη ζούγκλα μέσα αλλά δεν έχουμε φύγει ουδέποτε οι δυο μας, δεν έχουμε μείνει ποτέ οι δυο μας κάπου. Αισθάνομαι πολύ άσχημα που δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας γιατί έχω και μία οικογένεια εκεί έξω», εξήγησε η αρχικά Σοφιάννα Αβραμάκη. 

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!