Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor στο συμβούλιο του νησιού, την ώρα που οι Διάσημοι ψήφιζαν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο Βαλάντης γύρισε και είπε κάτι στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την παίκτρια των Κόκκινων να ξεσπάει σε κλάματα.

Η Ευρυδίκη σηκώθηκε και βγήκε έξω και κοντά της έτρεξε η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Γιωρίκας Πιλίδης για να την ηρεμήσουν.

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες. Ντροπή. Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;», είπε στον Βαλάντη με έντονο ύφος η Αθηνά Ευμορφιάδη.  

Μετά από λίγο η Ευρυδίκη επέστρεψε πίσω και μετά το τέλος της ψηφοφορίας αποκάλυψε πως ο Βαλάντης της είπε κάτι που αφορά την υγεία της και για αυτό αντέδρασε έτσι.

«Μετά την τοποθέτηση μου, όταν μου έδωσες το λόγο, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε… Αν θέλει μπορεί να το πει, γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου με μια φράση και επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου… Αν θέλει μπορεί να το πει», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κλαίγοντας.

Ο Βαλάντης δεν αποκάλυψε τι ανέφερε στην συμπαίκτριά του και της ζήτησε συγγνώμη, χωρίς όμως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να την δέχεται.  

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!