Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ το βράδυ της Κυριακής έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor και αναφέρθηκε στη σχέση της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα.

Θυμίζουμε πως στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι έχουμε δει τους δυο παίκτες να έχουν έρθει αρκετά κοντά και να υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσά τους.

 «Η σχέση αυτή είναι ολέθρια και λειτουργεί μέσα από ένα συμφέρον. Η Βρισηίδα έχει απομείνει εντελώς μόνη της. Είναι ένα κορίτσι και λίγο κακομαθημένο και δεν την κάνει κανείς παρέα. Ο Σπύρος ψάχνει να βρει όποιο κορίτσι να ΄ναι, είναι και σε μια ηλικία αρκετά μεγάλη και ήδη έχει αργήσει. Η Βρισηίδα έχει αγαπήσει τα “λεπτά” αισθήματα του Σπύρου Μαρτίκα. Άρα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Προχθές τους έπιασα σε ένα πάρα πολύ τρυφερό τετ α τετ και κάποια στιγμή της είπε ο Σπύρος “μην ανησυχείς μωράκι μου, θα σε πάω στο Παρίσι και θα περάσουμε υπέροχα”. Είναι όλο λάθος! Είναι ένα ζευγάρι πάρα πολύ αταίριαστο αλλά αν αυτοί ταιριάζουν εμένα δεν μου πέφτει λόγος», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Δείτε όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!