Οι Μπλε ηττήθηκαν στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor και κλήθηκαν να ψηφίσουν 2 υποψήφιους προς αποχώρηση. Στο συμβούλιο του νησιού σημειώθηκε ωστόσο μεγάλος καβγάς, όταν ο Τριαντάφυλλος  ξεκίνησε να σχολιάζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Μακρόπουλου.

Τότε ο Αλέξης Παππάς πήρε τον λόγο και τον ρώτησε «έχεις κάτι με τον εγκέφαλό σου; Τι είναι αυτά που λες; Τι προσπαθείς να κάνεις;».

Ο Τριαντάφυλλος του απάντησε και τόνισε ότι είχε την εντύπωση πως ο Αλέξης Παππάς θα ψήφιζε την Άννα Μαρία Βέλλη επειδή όταν ήταν στους Διάσημους οι δυο τους τσακώνονταν συνέχεια.

«Το “περίμενα” το δικό σου δεν ενδιαφέρει κανέναν. Δεν μας αφορά να το ακούσουμε. Ανέφερα στον Δημήτρη τους λόγους που τον ψήφισα, προσπαθείς να επηρεάσεις και να δημιουργήσεις εντυπώσεις», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Κατόπιν τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης που απευθυνόμενος στον Τριαντάφυλλο του είπε ότι προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια.

Αυτό έκανε τον τραγουδιστή να ξεσπάσει και να απαντήσει σε έντονο ύφος: «Μη λες σε εμένα αυτά, 3 νύχτες δικές μου είναι ολόκληρη η ζωή σου. Θα μου κάνεις μαθήματα; Είναι η γνώμη μου και τη λέω. Συμβουλές μη μου λες, σε περνάω 20 χρόνια».

Στη συνέχεια ο Πάνος Καλίδης προσπάθησε να κατευνάσει τους τόνους, λέγοντας: «Ότι έχει σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι μιλάει ο Γιώργος Κοψιδάς και ότι έχει σχέση με κουτσομπολιό παίρνει θέση ο Τριαντάφυλλος. Θέλει να βάλει διχόνοια σε εμάς».

Δείτε όλα όσα έγιναν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!