Στο Survivor και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο των «Μαχητών» λίγο έλειψε ο Γιώργος Κόρομι και ο Νίκος Μπαρτζής να πιαστούν στα χέρια!

Αφορμή για το έντονο σκηνικό ανάμεσά τους ήταν η αμφισβήτηση που ένιωσε να έχει ο πρώτος για την συνεισφορά του στην ομάδα και στην καθημερινότητα στην καλύβα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κόρομι μίλησε σε έντονο ύφος στον συμπαίκτη του, ενώ αμέσως μετά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε: «Τον Νίκο γενικά δεν τον βλέπω καλά με την πείνα. Έχει πολλή ένταση, πολλά νεύρα, ξεσπάει συνέχεια. Του φταίνε όλα. […] Για μένα τέτοια πράγματα, από τη στιγμή που μιλάω πρόσωπο με πρόσωπ[ο με κάποιον που λέει ότι είναι παντελονάτος, δεν το κάνει. Εμένα αυτό με ενοχλεί και το έχω ξαναπεί. Για αυτό και ανέβηκαν οι εντάσεις».

«Δεν ξέρω τι εννοούσε ο Κόρομι με το ότι μας βοήθησε. Κανένας από την ομάδα μας δεν του έχει ζητήσει βοήθεια πουθενά και για κανέναν λόγο. Κάτι μου έλεγε ότι έχω και… τέτοια και ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Προσωπικά σαν Νίκος δεν του έχω ζητήσει ποτέ φαγητό ή οτιδήποτε. Ότι θέλω σαν Νίκος του το λέω μες στα μούτρα, παντελονάτα, κομπλέ όλα», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Νίκος Μπαρτζής στην κάμερα του Survivor.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!