Μετά το πάρτι τη ένωσης οι Μπλε και οι Κόκκινοι μένουν κάτω από την ίδια καλύβα και μοιράζονται πλέον την καθημερινότητά τους στο Survivor.

Η ένωση αυτή όμως φαίνεται να μην άρεσε ιδιαίτερα στους παίκτες και ειδικά στην Σταυρούλα Χρυσαειδή η οποία δήλωσε ανοιχτά ότι δεν της αρέσει αυτή η αλλαγή.

«Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει που η μπλε και η κόκκινη βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ καλό. Επίσης, αυτοί ακόμα και χθες το βράδυ που ήρθαν, μέχρι να κοιμηθώ, είχαν αρχίσει και έτσι λίγο λογομοχούσαν για το που θα κοιμηθεί ο ένας και που θα κοιμηθεί ο άλλος και τσακωνόντουσαν» εξομολογήθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δηλαδή, λέω, άμα τσακώνονται για τόσο μικρά πράγματα και καλά δεν ήρθαμε, που ήμασταν και από το πάρτι που είχαμε περάσει τέλεια, τι θα κάνουν άμα χάσουν σε αγώνισμα ή ασυλία ή οτιδήποτε; Θα σκοτώνονται μεταξύ τους».

Τέλος, συμπλήρωσε η παίκτρια: «Εμένα αυτό το κλίμα δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί γενικά. Εκείνοι είναι μέσα στις εντάσεις συνεχώς και εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Κρατάω μικρό καλάθι γιατί καλώς ή κακώς πρέπει να δούμε πως θα είναι μετά» συμπλήρωσε η 25χρονη πρωταθλήτρια στίβου και παίκτρια της κόκκινης ομάδας στο Survivor.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!