Καλεσμένος στο «Happy Day» ήταν  ο Βαλάντης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο Survivor και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αποκαλύπτοντας τι έκανε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μπροστά του και τον ενόχλησε.

«Δεν αναφέρθηκα προσωπικά στην Ευρυδίκη. Εκείνη τη στιγμή ήταν τελείως άτοπη η τοποθέτησή της προς εμένα. Κάνουμε ένα συμβούλιο και μετά από 4 εβδομάδες αναφέρει ένα γεγονός ότι εγώ πρότεινα να κάνω ψεύτικη σχέση μαζί της. Αυτό συζητήθηκε, δεν ήταν ψέμα. Δεν μου το πρότεινε εκείνη. Είπε ότι το έκανα εγώ. Κάποια στιγμή όταν ήμασταν στην καλύβα, ήμασταν σε ένα μέρος που τα μικρόφωνα δεν πιάνουν. Εγώ ήμουν ξαπλωμένος δίπλα στην Αθηνά και δυστυχώς απέναντί μου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε για να κάνει την ανάγκη της.

Στα 20 μέτρα. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Δεν το κάνω ούτε στις σχέσεις μου αυτό. Ήταν απέναντί μου στα 20 μέτρα, την έβλεπαν όλοι. Γδύθηκε και έκανε την ανάγκη της μπροστά μου. Θα μπορούσε να πάει στο δάσος. Τότε, η Αθηνά με ρώτησε αν μου αρέσει η Ευρυδίκη κι εγώ της απάντησα ότι δε με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Βέβαια, της είπα ότι αν θέλει να τη βοηθήσω με μία ψεύτικη σχέση-ριάλιτι, να το κάνω. Αυτό ήταν που με ενόχλησε πιο πολύ. Έδωσα αρνητική απάντηση στην Αθηνά και δε συζητήθηκε μετά» ανέφερε ο Βαλάντης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!