Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε στο στόχαστρο, καθώς πολλοί συμπαίκτες της ανάμεσά τους και η Βρισηίδα Ανδριώτου απογοητευτήκαν με την συμπεριφορά της.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε πως δεν ενδιαφέρεται για τις νίκες της ομάδας της, ενώ επιλέγει να μην παίζει ενάντια στις δυνατές παίκτριες γιατί γνωρίζει ότι θα χάσει.

«Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω με τη Σοφιάννα πια, με απογοητεύει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Nα γυρνάει και να λέει στους Kόκκινους ότι το άξιζαν περισσότερο από την ομάδα μας, να λέει ότι με την γκρίνια που μας δέρνει καλά να πάθουμε… Μας κοροϊδεύεις φίλε μου; μας κοροϊδεύεις που έπαιξες με τη Ναυσικά και έχασες; Φυσικά και δεν σου άξιζε που έπαιζες με τη Ναυσικά και έχασες γυρνάς και λες δεν άξιζε που εγώ σκοτώθηκα στο flag race, πονάει όλο μου το σώμα, έπαιξα με την καλύτερή τους παίκτρια και την κέρδισα… κάτι που εσύ φοβάσαι και τα κάνεις πάνω σου όταν είναι να παίξεις μαζί της. Δεν τη διαλέγεις πότε και άμα σε διαλέξει είσαι μες στην γκρίνια.

Η ψυχολογία μου για τον αγώνα δεν είναι πολύ καλά γιατί πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πιο δύσκολα από ότι είχα περάσει στους πρώτους μήνες του Survivor. Είμαστε άυπνοι, κρυωμένοι οι περισσότεροι. Εγώ το βράδυ είχα και πυρετό. 

Δεν έχουμε φάει καλά σε αντίθεση με τους κόκκινους που φάγανε τον άμπακο και είναι πολύ καλά ψυχολογικά, που έχουνε φύγει και έξω. Φύγανε, άλλαξαν παραστάσεις, είδαν κόσμο…

Δεν ξέρω, άκουσα κάτι ότι χορεύανε, δεν ξέρω ακριβώς τι κάνανε, δεν τους άκουγα και πολύ, δεν ήθελα να ακούσω πώς περάσανε μη μου χαλάσει την ψυχολογία κι άλλο. Δεν έχει σχέση η δικιά μου ψυχολογία. Η ομάδα χωλαίνει και νιώθω ότι και να πάω και να τρέξω και ένα πόντο να φέρω και δύο πόντους να φέρω, δεν μετράνε οι δικοί μου πόντοι και θα τρέξω τζάμπα. Είμαι πάρα πολύ χάλια και σωματικά και ψυχολογικά και νιώθω ότι θα χάσουμε. Πάμε δεν πάμε στον αγώνα, τζάμπα τρέχουμε… έτσι νιώθω, ότι θα χάσουμε και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!