Τα λέει έξω από τα δόντια η Χρυσούλα Διαβάτη: Η απιστία και τα κοριτσάκια που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα

Τα λέει έξω από τα δόντια η  Χρυσούλα Διαβάτη: Η απιστία και τα κοριτσάκια που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα
Αποκαλυπτική ήταν για μία ακόμη φορά σε συνέντευξή της η Χρυσούλα Διαβάτη. Η δημοφιλής κυρία του θεάτρου, μιλώντας το απόγευμα του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Join Us» δεν δίστασε να παραδεχτεί πώς ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που συγχωρούν την απιστία, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους. Μετρώντας δεκαετίες κοινής ζωής με τον Νικήτα Τσακίρογλου, η Χρυσούλα Διαβάτη, εξηγεί πώς δεν θα χαλούσε μία σχέση ζωής για μία επιπολαιότητα. Παρόλα αυτά, μη μασώντας τα λόγια της, βάλθηκε κατά των νεαρών δημοσιογράφων, που παίρνουν ένα μικρόφωνο στα χέρια και νομίζουν ότι κάτι κάνουν.

Για τη σχέση της με τον Νικήτα Τσακίρογλου και την απιστία:

«Με τον Νικήτα είμαστε από παιδιά, από τότε που τελείωσα τη δραματική σχολή. Δεν θα χαλούσα ποτέ κάτι τόσο σταθερό για μια επιπολαιότητα. Γιατί σε όλους μας συμβαίνει στο δρόμο, ιδιαίτερα στο δικό μας το επάγγελμα. Οι πειρασμοί, χίλια δυο πράγματα. Δεν το θυσιάζεις και ό,τι και αν κάνει ο άνθρωπος, δεν ξέρεις σε τι στιγμή έφτασε. Αλλά δεν το πας στα άκρα. Και ιδιαίτερα εμείς οι γυναίκες που είμαστε εγκεφαλικά πλάσματα, δεν είμαστε σαν τους άντρες και πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Μια σωστή γυναίκα για να πάει με έναν άντρα θα πρέπει να τον ερωτευτεί. Όλα τα άλλα είναι για τους άντρες. Είναι έτσι η φύση του».

Για τη δημοσιότητα:

«Αποφεύγω να δίνω συνεντεύξεις. Είναι μια απογοήτευση γιατί πάντα τα διαστρεβλώνουν τα πράγματα και φοβάσαι ότι μπορεί να σε εκθέσουν. Ειδικά εγώ που είμαι ένας παρορμητικός άνθρωπος. Αυτό το εκμεταλλεύεται ο άλλος και είναι πάρα πολύ πρόστυχο. Έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου και δεν θέλω να πηγαίνω. Και αυτά τα μικρόφωνα οφείλουν να τα δίνουν σε ώριμους ανθρώπους και όχι σε κάτι κοριτσάκια που δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα, γιατί εγώ δεν έχω ούτε την αντοχή, ούτε το κουράγιο. 52 χρόνια κάνω θέατρο που είναι μία πολύ σκληρή δουλειά. Παίζω με τα νεύρα μου, παίζω με τη μνήμη μου και με το σώμα μου».
Scroll To Top