Στην κάμερα της εκπομπής, «Στη Φωλιά των Κου Κου», μίλησε το πρωί της Δευτέρας η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο GNTM, την ζωή της στο εξωτερικό και για την συνεργασία της με τον Άγγελο Μπράτη, τον Δημήτρη Σκουλό και την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στο GNTM φέτος, είναι η πρώτη μου χρονιά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στην Ελλάδα για τα γυρίσματα. Ήμουν στον δρόμο στο αυτοκίνητο και μίλησα με την παραγωγή για το GNTM, ήταν μία πρόταση που πραγματικά δεν το περίμενα και με ξάφνιασε ευχάριστα.

Δεν αφήνω μόνιμα την ζωή μου στο εξωτερικό, αλλά θέλω να δημιουργήσω και μία ζωή εδώ. Έφυγα όταν τελείωσα το λύκειο, δεν τελείωσα καμία σχολή στις πανελλήνιες, αλλά ήθελα να φύγω. Ήμουν ένα παιδί που ήθελε να γνωρίσει πράγματα, ήθελα να βγω έξω και να γνωρίσω κόσμο και κουλτούρες.

Τα βρήκα όλα πολύ ενδιαφέροντα στα γυρίσματα του GNTM, οι οντισιόν ήταν πολύωρες αλλά μου άρεσε. Είναι πολύ δύσκολο να λέω όχι σε οποιοδήποτε παιδί που έχει έρθει να δώσει τα πάντα. Έβλεπες ότι οι περισσότεροι το ήθελαν πάρα πολύ, αλλά αυτά συμβαίνουν είναι κομμάτι της δουλειάς μας.

Είμαι 18 χρόνια στον χώρο και όπως όλα τα παιδιά έχω φάει απόρριψη, δεν ξέρω αν θα είμαι αυστηρή αλλά το παίρνω προσωπικά θέλω να καταφέρουν πράγματα γιατί έχω περάσει από την θέση τους. Αν γίνω αυστηρή, θα είναι για καλό τους. Έχω δουλέψει με όλους τους κριτές στο παρελθόν, κούμπωσα κατευθείαν με όλους και με τον Άγγελο, την Ζεν και τον Δημήτρη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!